Sertifika Sahibi Olduğu Eğitim ve Programlar:
Biz Dilek Hanım’a oğlumun konuşmaması, kalabalıktan kaçması, arkadaşları ile oyun oynayamaması ile ilgili gitmiştik ve çok memnun kaldık. Birkaç görüşmeden sonra oğlumuz, arkadaşlarıyla oynamaya, kalabalık ortama girmeye ve kelimelerle konuşmaya başladı. Bize yardımcı olduğunuz ve yol gösterdiğiniz için çok teşekkürler ederiz değerli hocam.
Geçmişte yaşadığım bir olay bugünümü çok fazla etkiliyordu ama asla çözemiyordum. Ne yaparsam yapayım kurtulamadığım bir travma haline gelmişti. Arkadaşımın tavsiyesi ile Dilek hocamla ardından EMDR yöntemi ile tanıştım. İlk başta inanmıyordum ne yalan söyleyeyim. Ancak sürece başladığımda beni onardığını, iyileştirdiğini farketmem çok uzun sürmedi. Şuan o anları hatırlasamda o duyguları hissetmiyorum. Kendimi mutlu ve güvende hissediyorum. Çok teşekkür ederim sevgili hocam
Evlilik yoluna adım attığımızda sevgilimle bir şeyler değişmeye ve olumsuz ilerlemeye başlamıştı. Sanki evlenmeye değil ayrılmaya doğru gidiyorduk. Sürekli kavga kavga artık tükenmiştik. Birbirimizi kaybetmek istemiyorduk ama sanki kaybetmeye başlamıştık. Bu noktada Dilek hocam ilişkimizi onarmamıza yardım etti.Biz olmaktan çıkıp nasıl sen dilini acımasızca kullandığımızı bizlere gösterdi. Şuan evlilik tarihimize çok az bir zaman kaldı ve biz eski sevgimizi, eski iletişimimizi daha da güzelleştirerek onardık. Çok teşekkür ederiz dilek hocam, evliliğimizi adım adım güzelleştirdiniz.
Dilek hocama arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine gittim ve iyi ki gitmişim diyorum.içinden çıkılmaz sorunlarımı çözmede asla başarılı olamıyordum ve derin bir depresyone girmiş gibiydim. Değerli hocama bu sorunlarımı çözmem de yardımcı olduğu için ayrıca gösterdiği içtenliği, pozitifliği, ilgi alakasından dolayı çok çokkk teşekkür ederim
Ard arda iki yakınımı kaybettiğim süreçte tanıştım Dilek hocamla. İlk görüşmemizi yaptıktan sonra emdr uygulamaya başladık. Bir aylık süreçte bile çok farketti. Halen görüşmelerimiz devam ediyor ve çok memnunum. Psikoloğa güvenip gitmek gerçekten zor. İnsan kolay kolay herkese derdini anlatamıyor. Dilek hanım sakinliğiyle sizi rahatlatıyor. Özellikle benim gibi sorunlarını herkese anlatamayan, çekingen insanlara ve herkese tavsiye ediyorum.
Eşimle evlendiğimiz gğnden beri dış etkenler yüzünden huzurumuz yoktu. Öfke sorunları ve anlaşmalıklarımız giderek çoğaldı. Dilek hocamızla bu süreçte tanıştık. Evliliğimize kişiliğime çok etkisi oldu. Şuan tüm sorunlarımız çözüldü eşimle birbirimizi tekrar bulduk. Dilek Hanıma ve tüm ekibe çok teşekkür edeiz.
Boşanma sürecine gelmiştik eşimle. Arkadaşlarımızın tavsiyesiyle Dilek hocamla tanıştık. Kendisinden çift danışmanlığı hizmeti aldık ve almaya da devam ediyoruz. Seanslarda her zaman bizleri can kulağı ile dinledi ve en doğru yönlendirmeleri yaptı.Eşimle birbirimizi daha iyi anlamamıza yardımcı oldu. Çok teşekkür ederiz kendisine.
İkiz çocuklarım için başvurmuştum. Çok kavga ediyorlardı. Kıskançlıkları çok fazlaydı. Bu süreçte tanıştık Dilek hocamla.Kendisi çok içten ve samimi birisi. Çocuklarıma olan desteğini hiç unutmayacağım. Onun yardımıyla çocuklarım çoook daha mutlular. Herşey için teşekkürler Dilek hocam.
Evlilik hayatımız çok kötüye gidiyordu. bu sayede tanıştık Dilek hanımla. Şuan çok daha iyiyiz. Sadece evlilik hayatımzı değil tüm yaşamımızdaki eksiklikleri düzeltmemizi sağladı kendisi. Minnettarız hocam. İyiki tanışmışız siz ve tüm ekibinizle.
4 yaşındaki çocuğuma tuvalet eğitimini verdiğimi düşünmüştüm ama hep bir kaçırma ve kaçınma durumu yaşadık. Araştırmalarımız sonucunda Sevgili Dilek hocamızla tanıştık. Kendisi çocuğumun güvenini ve sevgisini o kadar kazandı ki kimseyle yalnız kalmayan çocuğum görüşmeye gitmek için gün saymaya başlamıştı. Her görüşmede bizlere verdiği bilgiler, sıcak yaklaşımları için Dilek hocama minnettarız. İyi ki sizinle tanışmışız hocam. Hem tuvalet problemimiz çözüldü hem de bizim aile bağlarımız güçlendi. Çocuğumla birlikte beni de onardınız. Çok teşekkür ederim.