Sertifika Sahibi Olduğu Eğitim ve Programlar:
Covid sürecinde yaşadığım kayıplar sevdiklerimi fanusta tutma isteğimi arttırdı. Onları kaybetmekten başlarına kötü bir şey gelmesinden çok korkuyordum. Ve bu onları kısıtlamama kavgalarıma sebep oluyordu. Ailemin desteği ile Dilek hanımla seanslara başladım. Korkularımı yendim, özgürleştim. Benimle birlikte ailemde çok rahatladı, iletişimimiz hiç olmadığı kadar güzelleşti. Çok kıymetli dilek hocam, yaşadığım korku dolu günleri çiçeklerle donattınız. Artık korkmadan adımlar atıyorsam bu sizin sayenizde. Sizlere minnettarım.
6 yıldır evliyiz ve evlendiğimiz günden beri sorunlarımız var. Bunu ya farketmedik ya da etmek istemedik ama en son küçük kızımıza yansıdığını görmek bizleri yıktı. Profesyonel destek almak istedik ve Değerli Dilek hocayla tanıştık. Kendisini tanıdıktan sonra neden daha önce bu desteği almadık diye eşimle kendimize çok kızdık. Çünkü Dilek hocam sayesinde sorunlarımızın temelinde yatan şeyleri daha net gördük, farklı bir bakış açısı kazandık. Ailemizi onarmamızı ve gerçek bi aile olmamızı sağladığını sevgili hocam. Sizlere çok teşekkür ederiz.
Boşanma sürecimde eşime bağımlı olduğumu farketmiştim. Ondan ayrı kalamazdım, beni bırakıp gidemezsin düşüncelerim rahatsız edici şekilde artmıştı. Eşimin isteği ile dilek hocayla çift sürecine başladık. Her şeyden önce ben demenin kendi varlığımın önemli olduğunu öğrendim. Aslında yaptığımız ama kabullenmelisiniz yanlışlarımızı gördük. Çok sağlıklı bir boşanma süreci geçirdik. Eşimle birbirimize bakışımuz ve anlayışımız onarıldı sanki. Değerli dilek hocaya desteği, netliği ve bilgisi için çok teşekkür ederiz. İyi ki tanıştık sevgili hocam.
Oğlum derslerini anlamıyor, dikkati çok çabuk dağılıyordu. Okula hiç gitmek istemiyor, ders yapmaktan kaçmak için sürekli uyuyordu. Öğretmenimizin tavsiyesiyle Dilek hanıma gittik. Bizi bilgilendirdi ve uyguladığı test ile çok güzel yönlendirdi. Kendisine çok teşekkür ederiz.
Çocuğumda tuvalet problemleri oluşmaya başladı. Tuvalet eğitimimiz çok güzel tamamlanmıştı ama daha sonra bozuldu. Sürekli ağlayan ve bağıran bir çocuk haline geldi. Dilek hocam bu süreçte hem kızıma karşı hem de bize karşı güleryüzlü ve sıcakkanlıydı. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Çift danışmanlık sürecimde yanımda olan her zaman eşimle düştüğümüzde desteğini bizlere gösteren dilek hocama çok teşekkür ederiz. Evliliğimizde yaşadığımız problemler tüm aileye yansımıştı ve böyle devam ederse iki aileyi birbirine düşürecekti. Sürecimiz içerisinde eksiklikleri hataları görmek sarsılmamızı sağladı. Değerli hocama teşekkür ederiz.
Oğlumun okula uyum problemi başlamıştı. Sınıftaki arkadaşlarına vurmaya, sürekli ağlamaya başladı. Okulu çok seven çocuk bir haftada değişti. Dilek hocam süreci o kadar profesyonelce yönetti ve bizleri bilgilendirdi ki olumlu adımları hemen görmeye başladık. Teşekkür ederiz
Sağlıklı boşanma danışmanlığı için başvurmuştuk ama yaptığımız hataları, aslında yanlış anlaşılma olanları, beklentilerimizi gördükçe sürecimiz daha iyiye gitti ve eşimle değerimizi anladık. Bu yolda bizlere yardımcı olan Dilek Hocama çok Teşekkür ederiz.
Çift danışmanlığı süreci için o kadar çok uzmana gittik ki artık bıkmıştık ve tamam olmuyor ayrılalım demiştik. Sonra eşim Dilek hocaya gitmek istedi. Çok ümitsiz ve sinirliydim. Ta ki ilk görüşme sonuna kadar. Bize, sürecimize o kadar profesyonel ve güleryüzlü yaklaştı ki sonunda çözümü bulduğumuzu düşündük ve bulduk. Çok teşekkür ederiz sizlere minnettarız.
Dilek hocamla sürdürdüğümüz bireysel danışmanlık sürecinden çok memnun kaldım. Problem olmadığını düşünsekte aslında yaptığımız davranışların hepsinin eski yaşantılara dayandığını farkettim. Hocama teşekkür ederim.